DONES DE LA MAR, SAL A LES VENES

L’Associació Catalana de Dones de la Mar, amb la rapitenca Maribel Cera al capdavant, està preparant un projecte molt engrescador pensat per a donar visibilitat a les feines relacionades amb la mar que fan (i sempre han fet) les dones del nostre país. Feines sovint amagades, infravalorades, mal pagades o no remunerades en absolut. Feines com marineres, capitanes, pescadores, adobadores (“remendadores”), venedores, peixateres, estibadores, treballadores de les llotges i les confraries, etc.

El projecte presentarà una gran exposició multidisciplinar, que inclourà pintures, fotografies i dibuixos, i que viatjarà per diferents poblacions començant, al novembre, al Museu de la Mar de l’Ebre, a La Ràpita.

La nostra participació consistirà en la realització dels dibuixos a partir de les fotografies de la mostra. N’hi ha de molts pobles mariners, d’antigues i de modernes, sempre centrades en aquestes dones, humils, tenaces i valentes.

Si voleu col·laborar només cal que ens digueu el vostre mail i us enviarem un pdf i un vídeo amb les fotografies i també les condicions de participació.

Entre tots ajudarem a posar llum sobre la tasca imprescindible que fan les Dones de la Mar!

Mail: ebresegre@gmail.com

Aquí teniu el preciós vídeo de presentació que ens ha fet el company Joan Mestre.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Reptes 2020 - novembre: oli i olives, resultat

Món Sketcher 02: Entrevista a Xavi Adamuz