Viatgem des de casa: EDIMBURG! Resultat

Quina bona experiència lo viatge d'esta quinzena a Edimburg! Hem anat des de l'Ebre i lo Segre cap al Forth i ara los Edinburgh Urban Sketchers (Edinburgh en anglès o Dùn Èideann en gaèlic escocés) faran lo camí a la inversa i visitaran Les Terres de l'Ebre i Lleida! 

Al seu facebook han creat una galeria a banda per a tots los dibuixos que hem fet de les seues terres i que lo company Martí Viladomat (@matidees) ha anat enviant-los. Més endavant natros farem un nou post amb los que ells mos envien. Un intercanvi absolutament enriquidor, no trobeu?

Aquí teniu los nostres sketchos d'Escòcia i de la seua capital, los barris, los carrers, los castells, les esglésies, William Wallace (lo seu heroi nacional), també la flor nacional (lo card), l'escut, lo whisky, gaiters vestits amb kilts i edificis preciosos com lo seu parlament, obra de l'excel·lent arquitecte català Enric Miralles.

No vos podeu perdre los dos (sí dos!) vídeos que ha fet Joan Mestre (@joan_mestre_morell) d'este viatge virtual, un recollint los dibuixos i un atre d'Enric Miralles i el Parlament Escocès. Molta faena però molt ben feta!
































































































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Reptes 2020 - novembre: oli i olives, resultat

Món Sketcher 02: Entrevista a Xavi Adamuz